A Gépház jelenti: Hangoskönyvtár, BlindShell frissítés és egyéb MVGYOSZ fejlemények

Vendégünk volt dr. Nagyné Berke Mónika, az MVGYOSZ szolgáltatásvezetője, és igen érdekes dolgokat mesélt a megújulófélben lévő hangoskönyvtárról, a BlindShell 2-re nemsokára érkező új funkciókról és a szervezet háza táján zajló eseményekről.


Adásunk első perceiben válaszoltunk a hallgatóink által feltett jónéhány kérdésre, majd könnyed számítástechnikai hírekkel folytattuk. Szó volt például olyan jelszavakról, amelyek használatát érdemes jó messze elkerülni, de egy komikus processzor-csempészési ügyön is csámcsogtunk kicsit.
Néhány perc erejéig foglalkoztunk az itthoni egyik legnagyobb telekommunikációs szolgáltató, a DIGI újabb áremelésével, illetve azokkal a lépésekkel is, amelyekkel ez az áremelés egy ideig elkerülhető.
Ezt követően pedig beinvitáltuk a stúdióba kedves vendégünket, dr. Nagyné Berke Mónikát, akit arról kérdeztünk, milyen újdonságok várhatóak az MVGYOSZ Bodor Tibor Hangoskönyvtárában a közeljövőben. A hangoskönyvtár újdonságain kívül a BlindShell 2 telefonokra készülő frissítések is előkerültek interjúnkban, illetve beszélgettünk arról a nagy sürgésforgásról, amely mostanában az MVGYOSZ mindennapjait jellemzi.

Play