Élőben tudósítottunk a LESEKről!

A Gépház lelkes stábja büszkén prezentálja a LESEK konferencián készült adását, az archív változatot kiegészítve olyan extra tartalmakkal, amelyek a rádióban nem hangzottak el.

2018. november 14-én, a Gépház életében először, teljesen élő tudósítással jelentkeztünk a Látássérült Emberek Segédeszköz Konferenciájáról.
A LESEK jónéhány éve kitűnő terep arra, hogy az érdeklődők kipróbálják, szemügyre vegyék, megtapogassák azon legújabb vívmányokat, amelyek a látásukban akadályozott személyek mindennapi életét segítik. Ezen eszközök egy igen jelentős része kapcsolódik az informatikához, telekommunikációhoz, de természetesen nemcsupán számítástechnikai jellegű segédeszközökkel lehetett itt találkozni.
A Gépház bandája ezúttal teljes felszereltséggel, stúdióval és humán erőforrással volt jelen, élőben szállítottuk a legfrissebb infókat, interjúztunk a LESEKen részt vevő szervezetek jónéhány képviselőjével, és természetesen beszélgettünk a LESEKre látogató vendégekkel is, akik kíváncsiak voltak a Gépházra.
Mindezek mellett lelkes segítőink, Babinszki Vera és Gorzsás Kriszta bejártak néhány standot, míg mi a stúdióban ügyeskedtünk. Az általuk összegyűjtött exkluzív hanganyagok csak az itt letölthető archív változatban hallgathatók meg!
Jó szórakozást!

Play