Évadzáró Gépház

Pénteken este nyolckor, a jól megszokott időben a Gépház ünnepi díszbe öltözik. Arra gondoltunk,  hogy a betörni készülő nyarat veletek együtt ünnepelnénk meg, így egy minden ízében külön kiadást terveztünk.

Mindenekelőtt Torma Zsolt érkezik hozzánk, aki a most megjelent, általa fejlesztett, IOs alatt működő hangoskönyv olvasó alkalmazásáról, a TBR-ről mondana pár szót, majd tiétek lenne a főszerep. A Gépház ugyanis ezúttal élőben jelentkezik, egy lazítós, nyárköszöntős adással, amelyben akár írásban, de még skype-on keresztül szóban is, ti is adásba kerülhettek, és együtt elbeszélgethetünk a tavaly november óta tartó Gépház műsorról. A magunk részéről egy kis nosztalgiázással, régi bakik felemlegetésével, vicces vagy épp rettenetesen égő esetekkel készülünk, amelyek a Gépház műsor készítése közben minket értek. Ezeken túlmenően mi nagyon szeretnénk, ha ti is élőben mondanátok el véleményeteket, mi tetszett, mi nem tetszett az elmúlt közel nyolc hónap alatt a Gépházban.  Végre élőben lehet minket szidni is, bár azért reméljük, nemcsak szidalmazást kapunk majd.
Ez a fenenagy magasztosság egyúttal azt is jelenti, hogy a Gépház egy időre visszavonul, elmegyünk strandolni, lángosozni, sörözni és minden egyéb efféle  kellemetes dolgokat űzni, hogy aztán felfrissülve térjünk  vissza a nyár vége felé.
Ezért mindenkit nagy szeretettel invitálnánk meg egy laza évadzáró Gépházazásra ma este, ahol az új TBR alkalmazás, az élő beszélgetés és a szívfájdító, ámde nem végleges búcsú mellett még egy olyan bejelentést is tartogatunk, amely mindenki számára kellemes meglepetést jelent, aki sokat utazik, és elektronikai eszközeit útvonalak tervezésére is használni szokta.

Play

Bejegyzés adatai

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategóriák : Archívum