Ezt hoztuk magunkkal a LESEK-ről

Remek hangulat, rengeteg látogató, új segédeszközök, interjúk, standlátogatások – erről szólt a LESEK 2022.

Jó ideje már annak, hogy a november közepe igen sok látássérült érdeklődő naptárában mindig foglalt. Ekkor kerül ugyanis megrendezésre a Látássérült Emberek Segédeszköz Konferenciája, amely mindig nagy érdeklődésnek örvend, nem is véletlenül. Az új fejlesztések megismerésén és kipróbálásán túl a rendezvényen mindig lehetőség nyílik kapcsolatokat építeni, beszélgetni, összefutni, egyszóval az információszerzésen túl a LESEK kikapcsolódáshoz is tökéletes.
A Gépház informatikai magazinműsor lényegében egyidős ezzel a rendezvénnyel, s már csak ezért is, mi is mindig kiemelten foglalkozunk vele. Idén sem alakult ez másként, a Gépházas banda lelkes segítőkkel és mobilstúdióval vonult ki az eseményre, ahol interjúkat, tudósításokat készítettünk, a megnyitó eseménytől kezdve egészen a rendezvény végéig.
Alább meghallgatható a LESEK-en készült összes beszélgetés és interjú, sőt ezeken túl rengeteg olyan anyaggal is találkozhatnak hallgatóink, amelyeket a LESEK-ről sugárzott élő műsorban nem hallhattak. Önkénteseink a LESEK számos standjához ellátogattak, ahol jókat beszélgettek az egyes szervezetek képviselőivel, eszközöket próbáltak ki, és informálódtak az újdonságokról. Az alább meghallgatható műsorban minden benne van, amit idén a LESEK-ről hoztunk!

Play