Idén is teljes bevetéssel vonultunk a LESEK-re!

Olyan jó volt, hogy muszáj megosztanunk veletek is. Az adás alább hallgatható!

Az évek előrehaladtával egyre nagyobb múltra tesz szert a Lesek nevezetű rendezvény. Az első Lesek konferenciát és kiállítást 2013 őszén szervezte meg a Hermina egyesület, és ez bizony hat éve volt. Pontosan ekkor indult egyébként egy látássérült hallgatóknak szerkesztett rádióműsor is, melynek címe Gépház, és hihetetlen, de ez is pont hat éve volt.
Óriási megtiszteltetés együtt ünnepelni a születésnapunkat egy olyan rendezvénnyel, mint a Lesek, ezért aztán összetrombitáltuk a bandát, és testületileg kivonultunk a Lesekre, hoztuk a stúdiónkat, a lelkesedésünket, és ezúttal is elhívtuk fáradhatatlan kolléganőnket, Babinszki Verát is, aki ebben az évben is jókat cirkált a Lesek területén, és remek hanganyagokat gyűjtött minden kedves hallgatónak.
Mi meg addig a mobilstúdiónál serénykedtünk, így született meg ezen műsor, amelyet van szerencsénk most a nagyközönség elé tárni. Interjúkat készítettünk a Lesek kiállítóinak egy igen nagy részével, és jócskán vannak olyan hanganyagok is a műsorban, amelyeken vadonatúj, elsősorban informatikai eszközöket próbálunk ki.
Jó leskelődést kívánunk!

Play