Mi az a Google Chat, és mire jó?

A Google legújabb csevegőszolgáltatása a beszélgetéseken túl más hasznos szolgáltatásokat is kínál, legnagyobb részüket ingyen.

Adásunk első jónéhány percét teljes egészében arra szántuk, hogy hallgatóink leveleivel foglalkozzunk, elmélkedjünk, kérdésekre válaszoljunk.
Műsorunk második részében pedig a Google Chat platformot vettük górcső alá, szokásainknak megfelelően először Windowsos számítógépen, böngészőn keresztül.
A Google Chat az óriáscég egy újabb próbálkozása, hogy felhasználóit egy egységes platformra terelje, ahol azok írásos formában beszélgethetnek, vagy csoportos videokonferenciát létesíthessenek a Google Meet szolgáltatásban. A Google Chat azonban több, mint amennyinek első pillantásra tűnik. A személyes vagy csoportos beszélgetéseken túl olyan szolgáltatásokat is kínál, amelyek segítségével egyszerűbb projekteket is lebonyolíthatunk, legyen az akár informális, netán kisvállalati.
A csevegésre létrehozott csoportok átalakíthatóak úgynevezett projektterületekké, ennek hatására pedig a lehetőségek listája kibővül csoportos fájltárolással, vagy épp feladatütemezővel, a teendőkhöz pedig dátum és felelős is beállítható.
Minden további információ műsorunkban!

Play