Mindent megkérdeztünk az új EVO E12-ről

A közkedvelt beszélő multimédia-lejátszó mindenes EVO termékcsalád egy új taggal bővült, és már itthon is megvásárolható.

Műsorunk első perceiben elolvastunk jó néhányat abból a tömérdek levélből, amelyet hallgatóinktól kaptunk az utóbbi két hétben, és ráhangolódtunk az informatikára Apple hírekkel, vicces termékbejelentésekkel, illetve egy olyan hiphopzenével, melyben a ritmusos szöveget beszédszintetizátorok adják elő.
A vegyes kockaságok után pedig máris átadtuk a terepet vendégünknek, Dvariecki Bálintnak, az Alko-Soft Bt. ügyvezető igazgatójának. Az Alko-Soft által honosított EVO termékeket sok látássérült felhasználó ismerheti, a nyomógombos, beszélő eszközökkel szöveges könyvek hallgathatóak meg, illetve zenék, hangoskönyvek, rádiók, podcastok lejátszására hivatottak, és számos egyéb szolgáltatást kínálnak, mint például a diktafon, az ébresztő vagy akár a stopper.
Nemrég vált elérhetővé az EVO E12, amely sok változást hoz a szériában.
Bálintot a friss készülék újdonságairól, a hardveres és szoftveres változásokról, a fizikai méretek és a gombkiosztás megújulásáról kérdeztük.
Adásunkból kiderül, mit tud és miben más az új EVO, milyen célcsoportnak lehet igazán ajánlani, és miért lehet érdemes leváltani a korábbi EVO eszközt erre az újdonságra.

Play