sokoldalú, megfizethető vezeték nélküli billentyűzettel indítottuk az évet

A billentyűzet vékony és masszív, érdekessége pedig, hogy több eszköz egyidejű kezelésére is alkalmas, különböző vezeték nélküli technológiákat ötvözve.

Az év első adását természetesen ezúttal is hallgatói levelek indították, majd egy könnyed beszélgetést követően prezentáltuk a műsor főszereplőjét, amely egy igen figyelemre méltó vezeték nélküli billentyűzet. Az eszköz vékony, úgynevezett slim kialakítású, ám teljes értékű, azaz még a numerikus gombok is megtalálhatóak rajta, legfőbb vonzereje pedig, hogy rádióhullámos, illetve Bluetooth technológiás csatlakoztathatósággal is bír. Ennek gyakorlati haszna, hogy felismertethetjük vele kedvenc eszközeinket, például a PC-t, telefont, tabletet, televíziót, vagy ezek tetszőleges kombinációit, ezek között pedig nagyon egyszerűen, egy-egy billentyűparanccsal tudunk váltogatni. Ilyenformán egyetlen billentyűzetünkkel kezelhetjük számos eszközünket, azok között tetszőlegesen váltogatva, alig egy másodperc alatt.
A billentyűzet akkumulátorral, valamint mechanikus főkapcsolóval is rendelkezik, utóbbinak hála könnyedén elkerülhető a véletlenül történő aktiválás.
A készülék pontos típusa:
Rapoo E9700M

Műsorunkban természetesen alaposan ki is próbáltuk a szóban forgó perifériát, és vezéreltünk vele többek közt iOS és Android eszközt, sőt még BlindShell telefont is.

Play