Bemutattuk az Apple ITunes szoftver néhány funkcióját

Az iTunes alkalmazás egyik fő szolgáltatása, hogy számítógépünkről kezelhetjük vele Apple mobilkészülékeinket. Ezúttal megmutatjuk, miként lehet zenéket és csengőhangokat másolni telefonunkra a szoftver használatával.

Adásunk első pár percét igazi informatikás, kockulós beszélgetéssel töltöttük. Szó volt a Telekom TV nagy húsvéti bakijáról, adatvédelmi incidensekről és számos olyan témáról is, amelyeket digitális világunk hívott életre.
Beszélgetés után pedig ránéztünk az Apple cég iTunes szoftver Windowsos változatára. A program egyik kizárólagos szolgáltatása, hogy lehetővé teszi az almás cég által gyártott mobileszközök kezelését, és a számítógépről történő úgynevezett szinkronizálást. Adásunkban bemutattuk a program beszerzésének módját, a kezelőfelület kinézetét, illetve azzal foglalkoztunk, milyen eljárással helyezhetünk tartalmakat egy, a számítógéphez csatlakoztatott Apple készülékre.
Zenei albumokat másoltunk és töröltünk a programmal, illetve hallgatói kérések nyomán bemutattuk azokat a lépéseket, amelyekkel csengőhangot lehet másolni iPhone készülékre.
A Csengőhangok konvertálásához használt egyik legnépszerűbb program az IRinger nevet viseli, és Itt tölthető le

Play