Egy év kihagyás után megint a LESEK-re látogattunk!

A Gépház stábja büszkén prezentálja a LESEK rendezvényen készült interjúkat, beszélgetéseket, a standoknál tett látogatások hanganyagát és a LESEK egész hangulatát!

A Gépház életében már-már megszokottá vált, hogy az évente megrendezésre kerülő, óriási érdeklődést kiváltó Látássérült Emberek Segédeszköz Konferenciája, röviden: LESEK nevet viselő rendezvény állandó vendégei vagyunk.
Az előző évben a világot sújtó globális járványhelyzet okán a rendezvényt nem sikerült megtartani, idén azonban a Hermina Egyesület ismét tető alá hozta a kiállítást, így minden érdeklődő helyben ismerkedhetett meg a látássérült embereknek tervezett informatikai és egyéb segédeszközök legújabb generációjával. Mindemellett érdekes előadások, valamint új projektek, projektötletek is helyet kaptak a LESEK-en, és persze mi is a helyszínre látogattunk. A rendezvény napján élőben tudósítottuk azon kedves hallgatóinkat, akik személyesen nem tudtak jelen lenni, de érdeklődtek az újdonságok iránt.
Alább meghallgatható adásunkban az élő adás hanganyagával, valamint extra, korábban nem hallható tartalmakkal, standoknál tett látogatások hanganyagával várunk mindenkit!

Play