Együtt köszöntöttük élőben a nyarat!

Vicces és kedves hallgatói hozzászólások, rég látott vendégek, sötét kulisszatitkok, és nagyon jó zenék! Mi kellett volna több?

Június 22-én este nyolctól olyan hangulat költözött a Gépházba, amely mindezidáig példátlan volt. Egy élő műsorral jelentkeztünk, hogy a kedves hallgatókkal együtt örüljünk a beköszöntő nyárnak, és beszélgessünk egy jót. A rengeteg hallgatói hozzászólás módfelett jólesett mindannyiunknak, a kérdések, műsorral kapcsolatos észrevételek mellett nem volt hiány a vicces levelekből sem. Vendégeink is voltak. Példának okáért benézett hozzánk Ócsvári Áron, aki az idei év elején vált meg a csapattól, de jó volt ismét a Gépházban köszönteni. Velünk volt Velegi Dorottya is, aki korábban egy látássérülteknek készült olvasókesztyű kapcsán látogatott meg minket, most egy érdekes informatikai táborról mesélt nekünk.
A műsor végéhez közeledve pedig mutattunk néhány szösszenetet, amikoris így vagy úgy, de műsorkészítés közben valamilyen útonmódon leálltunk az agyunkról, ezeket az egyébként ritka pillanatokat pedig rögzítettük, és a műsorban a kedves hallgatóknak is megmutattuk.
Zenékkel együtt közel két órás műsort toltunk, ezúton is nagyon köszönjük mindenkinek, hogy velünk volt!
A közös nyárköszöntő megőrzésre kerül itt az archívumban, és emlékeinkben is.

Play