Kipróbáltuk az új online árfigyelő rendszert

A szolgáltatással néhány nagyon egyszerű lépés megtételével kideríthetőek a népszerű és alapvető élelmiszerek árai és elérhetőségei.

Adásunk indításaként elolvastunk néhány hallgatói levelet, illetve mutattunk egy olyan zenei alkotást, amelyet a mesterséges intelligencia teljesen új köntösbe öltöztetett, ez pedig egyaránt okot adhat elismerésre, csodálkozásra és aggodalomra is.
Mindezeket követően felkerestük a nemrég elstartolt, úgynevezett Online Árfigyelő rendszert, melyet azért hoztak létre, hogy az érdeklődők könnyedén tájékozódhassanak jónéhány alapvető és népszerű élelmiszer aktuális áráról, illetve arról, hogy az egyes cikkek mely üzletekben, üzletláncoknál érhetőek el.
A portál lehetőséget nyújt kategóriák szerinti böngészésre, illetve kulcsszavak alapján történő termékkeresésre is. Noha fontos leszögezni, hogy az Árfigyelő nem webáruház és nem is használható közvetlenül vásárlásra, mégis hasznos lehet az egyes termékek árait összehasonlítani, a művelet pedig néhány nagyon egyszerű lépéssel el is végezhető.
Adásunkban bemutattuk az Árfigyelő felületét, a kategóriás és kulcsszavas keresést, illetve természetesen néhány termék árának és elérhetőségének utána is jártunk a honlap használatával.

Play