Megjelent itthon az HBO Max, máris kipróbáltuk a Gépházban

Legújabb adásunkban az online filmeket kínáló szolgáltatás akadálymentességének jártunk utána, elsőként Windowsos számítógépen.

Műsorunk első harmadában hallgatói levelekkel, illetve igen friss informatikai történések megtárgyalásával múlattuk az időt.
Elgondolkodtató és vicces témák egyaránt szóba kerültek, diskurálás után pedig már is a előrukkoltunk heti hangos bemutatónkkal, melynek tárgyát ezúttal a hazánkban nemrég indult HBO Max online filmes szolgáltatás képezte.
Az HBO Max lényege, hogy egy meghatározott havidíj ellenében webböngészőből, mobilalkalmazásból vagy egyéb eszközről hozzá tudunk férni a szolgáltatásban kínált összes videóanyaghoz, melyek jellemzően filmek és sorozatok.
Adásunkból minden érdeklődő megismerheti, hogyan kell regisztrálni és előfizetni az említett szolgáltatásra, és megnéztük, miként lehetséges számítógépen lejátszható filmeket, sorozatokat keresni. Mindemellett kitértünk azokra a funkciókra is, amelyek hibásan vagy rendellenesen működnek, vagy épp nem érhetőek el akadálymentesen.

Play