Mobilkészülékeken mustráltuk tovább az eMAG online áruházat

Múlt heti kétes eredményeink nem szegték kedvünket, töretlen lelkesedéssel mutattuk meg, mennyire használható akadálymentesen az eMAG mobilapp iOS és Android alatt.

A tavasz utolsó péntekét arra szántuk, hogy vásárlásokat bonyolítsunk le a Gépház falai között. Azonban mielőtt elindultunk az online üzletbe, hallgatóink észrevételeire és véleményeire reagáltunk, illetve ismertettük azokat a kiegészítéseket, amelyeket levélben kaptunk, elsősorban a pár héttel ezelőtti okosporszívós adásunk kapcsán.
A felvezető után pedig telefonokat ragadtunk, hogy iOS és Android rendszeren is beélesítsük az eMAG mobilalkalmazást. Az app teljeskörű hozzáférést biztosít számítógép hiányában is az áruház kínálatához, és többek közt lehetővé teszi termékek kikeresését, a portékák közti válogatást és rendelés leadását is.
Adásunkban a mindkét rendszerre elérhető alkalmazás akadálymentességének tesztelésén túl fényt derítettünk az említett online shop néhány sajátosságára is, amelyek termékkeresés és rendelés közben ötlöttek szembe.
Hogy mit és hogyan rendeltünk, s ehhez milyen buktatókat kellett kikerülnünk, itt meghallgatható!

Play