Lovagi páncélban és karddal a kézben kalandoztunk a Gépházban

Bemutattunk egy rendkívül kidolgozott, élethű, kihívásokkal teli és izgalmas audiojátékot, amelyben egy vak lovag szerepében védelmezhetjük a rászorulókat és a becsületet.

Tagadhatatlan, hogy beköszöntött az idei nyár első hónapja, így a Gépház lelkes csapata egy kis lazításra, szórakozásra hívott minden kedves érdeklődőt. Pénteki adásunkban kipróbáltunk egy rendkívül jól sikerült játékot, melynek címe: A Blind Legend. Az alkotás tökéletesen akadálymentes, lévén látássérült játékosok számára készült, mobilkészülékeken vagy akár PC-n is játszható. A történet szerint Edward Blake, a híres vak lovag veszélyes útra indul, hogy megmentse elrabolt aráját, akit a démonian gonosz király elrabolt. Az út során számtalan kihívás, veszély, megannyi ellenség, de barátok is felbukkannak, feladatunk pedig, hogy Edward bőrébe bújva és őt irányítva megmentsük asszonyunkat, és mindenki mást is, aki utunk során a védelmünkre szorul.
A játék során számos helyen, helyszínen megfordulunk, így erdők, folyók, barlangok, városok, hegyek és völgyek titkai várják a bátor kalandozókat.
A játék ingyenesen csak mobilkészülékekre érhető el, így adásunkban telefonon ugrottunk neki a kalandoknak. Megmutattuk, miként kell hozzáfogni a játékhoz, milyen módon kezelhetjük azt, hogyan működik a harcrendszer, egyszóval egy nagy adag útravalóval láttunk el mindenkit, aki játszani indulna.

Play