Mobilokon is leteszteltük a Disney + szolgáltatást

IOs és Android alatt a Disney +, mint megannyi egyéb tartalom, mobilapplikáció formájában érhető el, mi pedig jól kipróbáltuk, mit nyújt.

Legutóbbi adásunkban ezúttal is hallgatói levelekkel melegítettünk be, szóba kerültek többek között Bluetoothos billentyűzetek, a korábban bemutatott Aiko szoftverrel szerzett hallgatói tapasztalatok, illetve fontos információk a Távszem szolgáltatás változásairól.
Mindezek után folytattuk a Disney + filmes szolgáltató tesztelését, és áteveztünk a mobilos operációs rendszerekre. Természetesen ezúttal is annak jártunk utána, miként lehet iOS és Android alatt akadálymentesen tartalmakat keresni, az ajánlatok és újdonságok közt böngészni, és hogy milyen lehetőségeink vannak lejátszás közben. A filmeken túl sorozatokat is kerestünk, megmutattuk, hogyan lehet az évadok és epizódok közt váltogatni, az egyes videókba beletekertünk, hangsávokat váltottunk, és azt is megnéztük, mi a helyzet az audionarrációs tartalmakkal, illetve képesek-e a mobilos képernyőolvasók felolvasni a feliratozott filmeket.

Play