Távszem és BlindShell újdonságokkal rendeztük be a Gépházat

A hét elején startolt el a teljesen megújult Távszem, így összeszedtük az elmúlt napok tapasztalatait róla. Emellett bemutattuk a BlindShellre már egy ideje elérhető, mégis kevés érdeklődésre számot tartó Skype alkalmazást is.

Adásunk első stációja a Távszemé volt. Június 26-án elindult a vadonatúj webalkalmazás nyilvános tesztidőszaka, így főként azzal foglalkoztunk, miként tehető kényelmesebbé annak használata, és megmutattuk azokat a beállításokat, amelyeket érdemes, sőt egyes készülékeken szükséges lehet elvégezni a megbízható működés érdekében.
Megnéztük, miként lehet engedélyeket kiosztani a Safari böngészőn keresztül a Távszem webalkalmazásnak, sőt megpróbálkoztunk egy érdekes kísérlettel, amelynek keretében egy Windowsos számítógéppel próbáltuk meg felhívni a Távszem szolgáltatást.
Mindezek után elővettük a BlindShell Classic 2 készüléket, és megnéztük, mire képes az ahhoz tervezett Skype Lite alkalmazás. Megmutattuk annak felületét, az üzenetváltás módját, továbbá egyéni és csoportos hívásokat is létesítettünk vele.

Play