A Google naptár finomságai

Bár szerencsés esetben a hétvége küszöbén, péntek este az ember általában nem azon gondolkozik, mennyi teendője lesz az elkövetkezendő héten, de mi a mai Gépházban megpróbálunk hozzájárulni ahhoz, hogy később se kelljen minduntalan ezen gondolkozni.

Persze nem arról van szó, hogy a rádión keresztül megadjuk minden betelefonálónak a pénz energiáját, hogy soha többé ne kelljen dolgoznia senkinek, ellenben bemutatunk egy nagyon praktikus szolgáltatást, amelynek segítségével menedzselhetjük teendőinket, azokról pedig értesítések is jönnek. Egyszerű és nagyszerű, a mai adásban a Google Naptárról lesz szó.
Megmutatjuk, hogyan néz ki a felület számítógépen és okostelefonon, hogyan állíthatunk be emailes, de akár SMS-ben érkező értesítést teljesen ingyen, illetve, hogy miként szervezhetünk olyan eseményeket, amelyek több, általunk meghívott tagot is érintenek.
A szolgáltatással elkerülhető, hogy minden teendőnket vagy elintézendő dolgainkat folyamatosan fejben kelljen tartanunk, és annak is búcsút mondhatunk, hogy napjában többször is bele kelljen pillantanunk hagyományos naptárunkba, hogy lássuk,  elfelejtettünk-e valamit. Akkor és annyiszor szól nekünk a naptárunk platformfüggetlenül, amikor és ahányszor csak akarjuk, így időben eszünkbe juttat minden, aktuálisan fontos feladatot.

Arról persze még senkinek sem fog szólni a Google Naptár, hogy ma este nyolckor Gépház, így ezt mi tesszük meg helyette, a megszokott időben mindenkit szeretettel várunk!

Play