Terítékre kerültek a BlindShell Classic 2 telefon új alkalmazásai

Egy új játékkal, valamint két felhasználói applikációval bővült a BS2 portfóliója, adásunkban utóbbi kettővel foglalkoztunk.

Alább meghallgatható adásunkban a fő témát az MVGYOSZ által honosított és forgalmazott BlindShell Classic 2 mobiltelefon képviselte, egész pontosan a készülékre nemrég elérhetővé vált két új alkalmazás.
Elsőként a GPS Pontok nevű fejlesztést néztük meg közelebbről, ebben egyik kedves hallgatónk, Kőrösmezey Dávid nyújtott hathatós segítséget. A GPS pontok applikáció legnagyobb vonzereje abban áll, hogy képes elmenteni azon helyek GPS koordinátáit, ahol épp tartózkodunk, majd egy későbbi időpontban a helyet kiválasztva információkat nyújt arról, hogy az elmentett hely a koordináták alapján milyen irányba és milyen távolságra található aktuális pozíciónktól. Nem hagyományos navigációról van tehát szó, mégis hasznos lehet olyan helyek megtalálásakor, amely helyeken gyakran megfordulunk, de megfelelő útjelzők hiányában nehezen jutunk el oda.
Mindezek után a BS 2-re frissen debütált Spotify alkalmazást mutattuk meg. A Spotify egyike azon népszerű zenei stream platformoknak, ahol régi és új zenék, sőt hangoskönyvek és podcastok kínálatából csemegézhet a felhasználó, azokat meghallgathatja, kedvencnek jelölheti, vagy felfedezhet új, eddig ismeretlen hangos tartalmakat.
Adásunkból kiderült, hogyan sikerült a BlindShell 2-re írt Spotify, a gyakran használt funkciókat pedig természetesen be is mutattuk a készüléken.

Play