Mennyire hasznos a mesterséges intelligenciával felturbózott Bing?

A Chat GPT-t alig fél év alatt ismerte meg a világ, az egyik népszerű internetes keresőbe pedig már bele is integrálták.

Legutóbbi műsorunkban is hallgatói levelekkel melegítettünk be, beszélgettünk Windows 11-ről, új laptop vásárlásáról, de a korábban bemutatott BlindShell alkalmazások is teret kaptak.
Ezek után pedig beszélgetésbe elegyedtünk a Microsoft Bing keresőjével, amely egy ideje már minden felhasználója számára bevezette új szolgáltatását, nevezetesen, hogy a Chat GPT technológiája segítségével beszélgetés formájában kérhetünk tőle információkat.
Magát a Chat GPT-t az év elején mi is bemutattuk, így ezen adásunkban nem arra fektettük a hangsúlyt, hogy a gép miként érti meg írásunkat vagy épp beszédünket, sokkal inkább azt boncolgattuk, hogy egyszerűbb dolgunk van-e, ha a hagyományos netes kereső helyett csevegéssel próbálunk meg információkhoz jutni.
Feltettünk a rendszernek informatikai kérdéseket, érdeklődtünk buszmenetrendről, televíziós műsorokról, élelmiszerboltok akcióiról, és megpróbáltuk kideríteni, hogy a gyakorlatban leegyszerűsíti-e a felhasználó dolgát, ha ezt a legfrissebb technológiát használja kereséshez.

Play